Trött och nytt rekord..

kom hem för nån timme sen och är super trött! jag hann inte ens ta av mig skorna förens tröttheten slog till på riktigt och jag bara ville lägga mig i min stora sköna säng. Inte blev jag gladare av att jag missat typ halva efterlyst..tur att det är repris imorgon...glader blev jag dock när jag såg att jag slagit nytt rekord i läsare..ojoj så det är ändå några som läser om mitt "liv"..haha trodde det bara va j,j,s och nån mer..men vilka är alla andra? spännande wiii!! hälsar er alla välkomna iaf..

Nä nu ska jag kolla the hills och låta mitt hår torka lite, eller ska jag lägga mig med blött hår? fan kudden blir ju alltid så blöt och kall då.. ooh dilemma...

Peace..


Svensk Hip Hop

Svensk hip hop är just nu bättre än den vart på länge...jag blir ständigt överraskad och imponerad av alla ghetto solidiers..Har lyssnar väldigt mycket på flera artisters mixtapes och grabbarna har talang.. Jag kan stolt säga att jag upptäckte flera av dom innan "hypen" slog till och följt utvecklingen och kan nu konstatera att så här bra har dom aldrig vart..So kepp going strong boys and girls! 

Bästa låtarna just nu enligt mig:

 



 

 

Fick värsta garvanfallet idag när jag va på väg till skolan. Hade en svensk hip hop låt på högsta volym i min Ipod när jag plötsligt ser en av sångarna gå förbi, han skulle bara veta vad jag lyssnar på :P (det roliagste är att det inte är första gången det händer).

 

 


Pendeln

Sitter på tåget och läser cosmo, när jag plötsligt känner någon ramla på mig och min tidnings slits ur mina händer. Lilla pojken framför ramlar rakt i mitt knä och sedan ner på golvet när tåget stannar..han ställer sig upp lika snabbt som han ramla och jag sitter där med tidningen framför ansiktet så att han inte ska se att jag sitter och asgarvar...SYND!

 


Forever young..


JIMMY CHOO FOR H&M

den 14 okt gäller det!

Har stått och köat tidigare år (vilket inte vart så farligt), men nu senaste åren har det blivit en jävla djurpark så tveksamt om man pallar köa!
Det har ju inte vart lika populärt innan och med en rutinerad partner och en välplanerad plan lyckades man få tag på mycket...men vad ska jag göra i år när min partner befinner sig i ett annat land???? 


(jepp fixade bilden i paint, live with it!)


 


Ny vecka

Så, iväg å träna nu!!

Efter helgens svullande är det nu dax att åter ta tag i träningen..jag har ju vart duktig med träningen senaste tiden (klapp på ryggen), och tänker fortsätta på den vägen!

Inget kan stoppa mig NUUUUUUUUUU!!!!  

GODIS!!!

Jepp, va tvungen att åka ända till Märsta för att hitta mitt favorit godis! Kommer ihåg när dom kostade 2 kr st i klippet i valsta centrum back in the days, vi gick dit varje rast haha...åå minnen...


Köpte en hel påse för säkerhets skull!


Märsta -helg..

Vart i Märsta typ hela helgen..nice mammas mat är så saknad! Jag förstår inte att jag alltid äter som ett djur när jag åker hem till mamma, typ som om jag inte har ätit nått på flera veckor. Jag blir bemött som om jag har vart ute i öknen i veckor utan mat, Är du hungrig? är inte en fråga man får höra..nej nej man får tallrik efter tallrik när man väl satt sig ner vid bordet, och nej tack jag vill inte ha går itne att säga.. och inte blir det bättre när släkten träffas, nej nej ännu mera mat och chilenska godsaker.. jag lovar jag skulle inte behöva äta nått på hela veckan, men varför plåga sig så nej nej jag får njuta av mammas mat i ytterligare några dagar, jag tar med mig matlådor hem!!

Jag och några "små" (stora nu) kusiner...




syster och bror chilling, väntar p

7cff55489c70d4932b3658148cc843e0.png

syster och bror chilling, väntar på bussen upp till valsta, min kusin fyller 15 år och det ska firas Alvarez-style (äta massor, och dansa)..


Guess whos coming to town..

0-7e1a360122a41c02fee757a2486df876.png

Guess whos coming to town..


mm gott med kött! Precis vad jag b

413b5c7c38928fd4d4c627b316aa0cdf.png

mm gott med kött! Precis vad jag behövde..


Till min vän

En låt till min vän! .. This thing called love is tricky..



EFTERLYST!

Asså det kan inte finnas någon som  älskar efterlyst lika mycket som jag (och min mamma)...
Vet inte vad grejen är egentligen om det är Hasse eller Leif eller alla bad guys men vi har följt efterlyst i alla år som en riktig familje tradition framför tv:n. Bäst är det när ett program är lika facinerande som idag med både det spektakulära (ja det tycker jag) rånet a lá Hollywood med helikopter å grejer, och mordet på den där tjejen som skulle gifta sig vars kille/sambo/almost to be husband ser ut som ett psyko..

Måste erkänna att jag kännde lite glädje över rånet när jag fick höra om det..sjukt grymt ju..ja ja jag vet ett rån är ett rån de bröt mot lagen och allt sånt där hahahaha... whatever.. grymt iaf! jag börjar allvarligt misstänka att jag måste vart kriminell i mitt förra liv tänker inte säga mer ifall Leif läser min blogg.. :P
Men allvarligt kan jag ha drabbats av stockholmssyndromet? jag tyckte ju även att det va synd när jag läste att dom hade några misstänkta och hoppades de fick med sig massor av pengar..


   

Måste bara klargöra en sak, med bad guys menar jag inte idioterna som skadar människor på något sätt!!!! sånna har jag absolut ingen respekt för.. så sätt dit alla jävlar!

Ring Efterlyst på nr: 08-702 00 90


 


M.J

Har ju glömt att berätta hur det gick igår..det gick skit bra jag hade skit kul, fattar inte att jag inte fortsatte dansa när jag va liten. Jag hade lätt vart värsta proffset idag ju :(

Vi fick lära oss Bounce hyllnings dans till Michel Jacksons, fan jag kan ju dansen nu lets rewind and do the dance again people so I can be in it!!!





Jag ska tvinga mina barn att dansa! jag ångrar som fan att jag inte fortsatte dansa när ajg va liten..ok på 90-talet va "barn" dansen inom hip hop inte så utvecklad och speciellt inte i märsta haha..så tack mamma som stod ut med mina diva fasoner och som offrade tid för att ta pendeln efter jobbet så att jag skulle kunna gå på min kära dans som jag till sist hatade. Jag ville ju vara hemma och kolla på barnprogram och leka med mina kompisar!



...Men jag va duktig!! bäst i klassen :P  bilden är från år 91/92 weey back haha



Iaf mina barn ska dansa!!!! skiiiit gulligt ju!

Precis som Chris Browns lillebrorsor, bästa dansarna..




Hala Madrid!

Mål efter 45 sekunder!!! yes we can, C.Ronaldo visade vart skåpet ska stå! in your face Zlatan (gillar honom egentligen)..

Tråkig match fram till 2-0 målet, sen rullade det på :D


evighetsfrågan..

Jag är inte en big känslo-snackare (beror iofs vem jag pratar med) (vilket killar inte heller är eller??) och undviker gärna en fråga som alltid tycks komma upp vem jag än pratar med: så alex hur går det med killarna då? .. jag är dock van och visar mig gärna oberörd av vissa kommentarer och beteende jag får av vissa prsoner när jag berättar hur situationen i mitt privatliv ser ut för tillfället..

Jag har vart singel i många år, och ja tror mig jag har fått höra alla möjliga jävla kommentarer till det, men jag är van och ler falskt och säger nått "fint" i stil med: jag har väl inte träffat den rätta... (bullshit) (eller iofs kanske sant?!) men den kommentaren brukar iaf räcka för att få tyst på personen haha..

Funderar på ett nytt svar att ge folk som undrar, tänkte sjunga och dansa till låten:



Så I dear you to ask the question!


Rockin, popping, locking, chocking, knocking...

Måste erkänna att jag börjar bli lite nervös, ska på min första dans lektion i street idag. Vad ska man vara nervös över egentligen??? nä inget kanske.. visst jag älskar att dansa, men nu gäller det att lära sig koreografi, vilket jag inte är så bra på...oooh hoppas jag inte skämmer ut mig allt för mycket!!


lite inspiration så här:

Yes mr. Chris breezy




BUSTA BUSTA BUSTA RHYMES...

BERNS 5 OKT...









shake your ass!


RUMPORNA HAR ETT EGET LIV!!!




Skäms på dig alex!

Jag satte väckarklockan (mobilen) kl. 8.30, tänkte gå ut å gå min vanliga powerwalks runda runt erikdalsbadet och vidare till tanto och fram till hornstull.. men nää det gick inte att gå upp så tidigt..somna om och hade en hemsk mardröm om en katastrof på tunnelbanan i slussen...drömmen fortsatte i en mardröm på en båt..båda handlade om att jag satt fast och inte kunde komma ut och det brann överallt...ska kolla upp vad det betyder..

Iaf jag skäms för att jag gick upp vid 12...fy fan skäms skäms skäms!

Ska gå å träna snart och jag ska inte ta med mitt busskort!!! så jag måste gå hela vägen dit och tillbaks mohahah...


This shoes are not made for walkin

0fdb69d58e29b6f11830efdf5e471dd7.png

This shoes are not made for walking..


Förbereder mig Wii :)

0-1626c0e3ad07e2009929e78ba2855779.png

Förbereder mig Wii :)


EXCITED 100%

Jag fick ett samtal för en stund sen, ett samtal som kan förändra mitt liv, en början på min karriär!!!

Jag är så jävla nervös, ska på intervju kl 4 och vet inte vad jag ska ha på mig, jo det är viktigt det här! shit jag kan knappt fatta att dom ringde mig..herregud jag va helt skakis...

Jag vill inte säga för mycket och ge mig själv bad luck...för jag ska ju "bara"på intervju inget är säkert än, men det skiter jag faktiskt i, jag är så jävla glad att jag ändå har fått chansen..en intrevju det är fan stort..skulle jag få det här jobbet skulle det ge mig fett med möjligheter, shit jag vågar knappt tänka på det... :D

Kan säga så här.. det handlar om nått jag är väldigt intresserad av och på ett företag som är ett av sveriges största! kommer få kollegor som är kända inom det yrket :) för bra för att vara sant asså..visst kommer inte börja på topp, men jag arbetar mig uppåt ;)


So wish me luck!

Jag har en idé!

Jag har tänkt på en sak: när jag ska ta tuben från gullmars och det står ett tåg där när jag går ner för trapporna vet jag inte om jag ska skynda mig eller vänta på nästa...

Det händer att jag springer ner fort som fan och så stängs dörrarna precis framför näsan på mig å där står jag som en idiot, tar upp mobilen och vänder mig om för att ingen ska se att jag skäms och skrattar för mig själv..

Det händer även att jag springer ner fort som fan för att hinna innan dörrarna stängs, och jag hinner YES inne..men sen får jag sitta å vänta i typ 2 min innan dörrarna stängs och så sitter jag där på sätet å är skit anfådd efter min lilla springtur och tvingas få konstiga blickar av gubben framför..

Så jag har kommit på en idée jag är stolt över och ska föra vidare till SL...
Skulle det inte vara perfekt om det där det står vilket tåg det är, hur många min till nästa ev. antal vagnar (ni vet på perrongen) om det där stod typ hur många sekunder det är kvar tills dörrarna stängs när tåget står där..typ 5 4 3 fan jag hinner inte eller 10 9 8 yes jag hinner...

skulle va skit bra ju..men okej kanske inte på varje station det kankse är lite onödigt, men där tåget stannar en längre tid som gullmars, t-centralen, ja ni fattar... 


Paris Voila

Fattar inte att jag varje  vecka lyckas glömma när mini serien om Modehuset Chanel visas på svt.. Men dont worry sa jag till mig själv..svt play will save you..




Drömmer mig bort (till paris) när jag ser programmet och kan inte sluta fantisera om hur det vore att vandra runt på Paris gator a lá Carrie..


                

Oh well..kanske i mitt nästa liv!


JAY-Z



HAHAHAHAHA asså jag dör lite här...först Kanye å nu Lil Moma party crashers... blir bara mer å mer pinsamt för varje gång jag kollar på det...

klicka på länken (hittade inte videon på youtube)..

http://www.mtv.com/videos/misc/435686/empire-state-of-mind-live.jhtml

XOXO

HELLO UPPER EAST SIDE...


yes gossip girl is finally back, season 3 here we go! cant belivie I had forgotten it aired yesterday?  in the states..but with little help from a friend I just finished watch the first episod...YEEY..


C.Ronaldo

Jag va så mot att big ego C.Ronaldo köptes av Real..avskydde tanken på att mitt lag skulle fläckas ner av en idiot

som han..Ja ja jag va ett fan i början av hans karriär då han precis kom till Unted, men vad hände efter EM??

hans miljoner tog över och han fastnade i kändisskapet..whatever säger jag nu! hans diva fasoner har jag ännu

inte sett något av, och efter att ha sett ett antal matcher kan jag nu erkänna att han passar jävlit bra i mitt lag!

han bara växer och växer för varje match..verry good ronaldo..



VMA´s

sitter och kollat på reprisen av vma´s på mtv och såg precis the tribute to the king of pop, så jävla bra..vänta till typ 5:12!!! WOOOW skit coolt ju.. 




Meeen heeelt ärligt fan fan höll Kanye på med?? han skulle nog ha skippat förfesten... missat när han gick upp på scenen helt utan förvaning??? stress no more:  (dålig kvalitet jag vet men deal with it)

 BTW skit söt den där vampyr kille, jag vet han är ung men ändå het!!
 






och seeen i nyktert?tillstånd he APOLOGIZES..





dagens låt

Perfekt låt idag!

(ska även spelas när jag gifter mig)




spara spara spara...

God morgon på er party people!

Idag är det en såndär dag ni vet, "pyssla" hemma dvs; städa lite, äta god frukost, tvätta, planera mina

ekonomiska utgifter haha...trots att jag inte är världens sparare eller ett mattesnille så är jag förvnandsvärt duktig
på att hålla koll på min ekonomi..student, javisst men inga nudlar här inte..nej nej jag lagar middag varje

kväll..okej gjorde! (blev för ensam att sitta å äta själv vid matbordet)...


what ever iaf tänkte komma till att jag igår kväll bokade biljett till Chile..så yes party people jag drar i vinter!!! 

 WOOHOO underbart sol å värme, ingen semester i sommras, men nu får jag iaf lite sol hääääääähääääää....

måste till tvättstugan..


Peace out!


blivande bonde - mamma pappa barn, inte mamma pappa barn, knullkompis..

okej fan vad skönt, okej nu jävlar..tycker lite synd om mina pappersdagböcker från en ung alex som inte har en chans mot  dagens teknologi, but what to do, Im a follower... 

oj började fel!

okej alla mina fans (joyce) hahah..

börjar om igen!

....okej, har funderat massor den senaste tiden..behöver inte gå in så mycket på exakt vad jag tänkt över (kommer säkert upp senare). Satt med mina vänner idag och klagade över allt möjligt och kom fram till att jag lever i fel tid!!! jag hör fan hemma i typ 40-50 talet...mina värderingar stämmer inte överens med storstadsmänniskors väderingar, nej nej jag pratar naturligtvis itne om alla men många.. man hör folk som ursäkta språket knullar runt, en kille dejtar din kompis och efter 5 dejter avslöjar han att han har en tjej sedan 10 år tillbaks, men menar att det är första gången han gör nått sånnt här, fucking asshole, sånnt här får jag höra för ofta...och JA tjejer är likadana..men äääärligt...skabbiga as åk hem!

juste bonde grejen!  ja kom iaf fram till att jag borde flytta ut på landet, annorlunda värderingar? hoppas det! (hoppas på att det bara är et storstadssyndrom)

men okej landet kankse va att ta i, ni känner ju mig trots allt..men kankse till en mindre stad..jag tror ärligt jag borde testa på det en period...

mina teorier kanske visar sig vara helt fel men då får jag väl fly utomlands och bort från alla äckliga människor..


Dagens bästa citat (av min vän): Man vill ju ha mamma, pappa barn, inte mamma, pappa, barn, knullkompis..

Kalla mig gammalmodig, tråkig, living in the past men jag vet iaf vad jag vill ha! Villa, vovve, volvo...en riktig kärnfamilj a lá 40-talet.. inget jävla barnen den här helgen nästa helg hos pappan nej nej fick tillräckiligt av sånnt under min uppväxt..jag vill ha allt!

So here I go again..

vilket jävla jobb!

har tänkt på det här länge nu typ 2 år, återinföra min(a) gamla bloggar..men neeej det gick inte har ju glömt lösenord/mail och liknande..men whatever blev en helt ny men med nästan samma namn..

so people dont follow me on twitter anymore, Im all ours! right here on the spot!


...Im so 3008, you so 200 and late, yes people I LIKE THAT BOOM BOOM POW...




PEACE!

RSS 2.0