TÄVLING!!!

vad ska du göra ikväll?? juste gott nytt år!

blä skit i det du! idag handlar det bara  om vem som har roligast, det är en tävlig varför skulle annars alla bry sig så mycket om vad jag ska göra idag?

Sitter här tänker tillbaks på förra året vad jag gjorde idag..mm jag njöt jag låg på stranden, på kvällen/natten åt vi stor middag med släkten, efter 12 slaget drog jag å min kusin ner till stan för att fira det nya året med resten av stadens befolkning som aldrig tröttnade riktig karneval känsla KAOS! vid 6 tiden möttes vi upp med gänget igen för att dra iväg å käka..åkte hem vid halv 8 på morgonen, satte mig i en "taxi" (vilket jag halvt kommer ihåg) satt där å försökte nyktratill. Men allt va så jävla roligt, satt å garva å allt för jag kunde inte se rakt. Kommer hem fortfarande full å upptäckte att jag hade blivit utlåst. Knackade försiktigt på dörren sen fönstret, sen bakdörren i förhoppning om att min morsa skulle vakna. Dörren öppnas å där står min morfar (fucking shit tänker jag) försöker undvika ögonkontakt eller säga för mycket till min morfar går jag raka vägen till mitt rum å lägger mig å asgarvar mig till sömns.. vaknar dagen efter å går ner till stranden woohoo thats life!



(bilden tagen exakt 1 år sen)






Anyway så Happy New Year everyone!

en historia

Satt åter framför datorn å youtubade loss.. svensk hip hop va kvällens tema när jag plötsligt får syn på en snubbe i en video..WHAT spolar tillbaks och kollar med stora ögon på skärmen och ser att det är han..

kan ta berättelsen från början..

För nått år sen när jag va ute i sthlms natten raggar en kille på mig. Jag blir smickrad men det är Inte min typ av kille, så jag tar hans nr å säger vi hörs, och går därifrån (ni vet ju alla att det betyder: jag raderar ditt nr imorgon).

Nu i sommras när jag va ute så kommer samma kille fram å raggar..jag är trevlig men det blir inget för nej tack! (you know what I mean) om inte så kan jag förklara: sliskig kort pundar chilenare.. exakt din typ kanske några av er tänker hahah men NEJ inte den här killen. Jag vet vem han är vart han bor å vart han kommer ifrån så nej tack..
ok åter till historien..

..så va ute en till kväll bara någon vecka efter händelsen här innan, och vad tror ni händer? jo samma kille raggar på mig å jag tar hans nr igen, han kommer inte ihåg att han har raggat på mig bara nån vecka sen.  Jag får höra samma historia igen (vart han bor, hur gammal han är, vart han kommer ifrån osv)..

Helgen därefter går jag ut igen (det va sommar man går ut typ varje helg, dont hate!) vad tror ni händer när stället stänger å alla är på väg ut?  uuuft han raggar på mig igen..WTF! det värsta är att han inte kommer ihåg att han redan raggat på mig 3 gånger! han ställer samma frågor, kör samma snack, jävla pundare..för jo han va hög. Det roligaste är när jag har sagt att jag inte vill ha hans nr så säger han: Men adda mig på facebook, jag svarar okej: vad heter du? (jag vet ju redan vad han heter) han säger vad han heter å jag "lovar" att adda honom.. nej jag har inte addat honom. Aja vart ville jag komma? kommer inte ihåg..aaa juste youtube..aa iaf satt ju å kollade på massa låtar å så å ser honom sjunga eller rappa i en svensk hip hop video hahaha..

önskar jag kunde länka videon men fan det går inte, det är för farligt...


Dagens njutning ;)

okej så här ligger det till, idag var det min första lediga dag på veckor (förutom julen å så). Gjorde massa ärenden å skit men sen direkt hem för att lägga mig i sängen å chilla, det va chillnation på topp..

när jag inte låg i sängen å åt mig fet å kollade på filmer satt jag vid datorn. Va inne på fejjan (facebook) å kollade på en video som min "kompis" (15 år) hade lagt upp.. Videon är på unga chilenska tånoringar som dansar nasty. Man vet ju hur vi tjejer dansar till dancehall å reggeaton, föreställ er nu killar som gör samma moves! Men jag tror det som störde mig mest va att de va så unga..shit kännde mig som en jävla peddo av att titta på alla små killar hahhaa...
NEJ vänta det värsta av allt måste nog ha vart frisyrerna killarna hade..ska berätta en sak om måååånga chilenska killar i chile, de har en typ av hockeyfrilla, så jävla nasty!

Här är en annan video jag hitta:

kolla in vid 00:20 värsta freaky! å sen dog jag på 00:30 DOG AV GARV!!!



I back..

så där nu är jag tillbaks i blogg världen, och jag är här för att stanna 4-ee ee eever!!! hm tveksamt iaf tills jag tröttnar igen (vilket lär vara om någon månad)..

men tills dess:
PEACE AND LOVE

RSS 2.0