ÄNTLIGEN!!!

som jag har väntat! såg hela första säsongen på typ 2 dagar och har väntat på det här sedan dess!


Kan inte sluta skratta!

sitter och kollar på klippet om och om igen och kan inte sluta skratta!


Fotboll

Kom precis hem från min vän Joyces place. Såg matchen Spanien-Portugal på en tv-screen större än mig, lyxigt värre! Har aldrig sett Ronaldo så nära och så verklig, kunde nästan ta på honom, äckligt.. Shadan klaga dock inte hon dreggla som fan hahah


shoes, shoes and shoes..

Man kan tro att det borr typ 5 pers när man kommer in genom dörren hos mig. Mamma skulle skälla på mig om hon såg hur mycket skor som står framme..jag tänker alltid: men det är paret kommer jag säkert använda, men nej det gör jag inte! borde lära mig, men nej det gör jag inte...


Jag är tjej trots allt ;)

Eftersom att många tvekat på om jag verkigen är en tjej så har jag nu ännu ett bevis på att jag gillar killar hahaha

äh okej slutskämtat! här kommer iaf VM:s snyggaste killar..klaga inte över att ronaldo inte är med för ja han är väl het men nej han känns så last year, sliskig å horig :P

Så här kommer ett litet urval av snyggingar man sett under VM!


(OBS: bokstavsordning på listan, ingen snygg-ordning)



Daniel Agger
: Danmark



Dennis Aogo: Tyskland.


Sergio Aguero: Argentina




Gael CLICHY, Frankrike



DANIEL FERNANDES, Portugal



Cesc FABREGAS, Spanien

Mark GONZALEZ, Chile



Gokhan INLER, Schweiz


Bojan JOKIC, Slovenien



Jesus NAVAS, Spanien

Ivan OBRADOVIC, Serbien



Winston REID, Nya Zeeland



Alexis SANCHEZ, Chile



Victor VALDES, Spanien



Nemanja VIDIC, Serbien


To die for...


livet stora frågor..

Hade planerat att skriva ett väldigt känslomässigt inlägg, en text om livets frågor och de saker som betyder nått för mig..saker jag strävar efter för ett lyckligt liv..flera saker har de senaste dagarna plågat mig och jag har vart som en jävla berg o dalbana! ena sekunder är livet helt underbart och jag mår skit bra för att nästa sekund ha gråten i halsen när jag sitter på bussen och tänker på saker.. Jag fyller 25 om nån vecka och jag hade tidigare sett fram emot skiten, umgås med vänner kanske ut å käka eller nått. Men just nu har jag hamnat i nån slags kris! WTF jo så är det. men tänker inte sitta och fördjupa mig i mina känslor som skiftar mer än svenskt väder för då kommer jag antagligen sitta här å gråta för mig själv..

sååååå till  något mycket roligare!

Chile matcherna har jag sett i hornstull med familj/vänner..helt sjukt roligt måste jag erkänna.. ni som känner mig vet att jag älskar fotboll och allt som har med fotboll att göra..jag tar varje tillfälle jag får att hoppa med klacken och skrika ramsor tills jag blir hes..så va fallet även i måndags..



Packat med folk i baren..



Plattan efter matchen :)


spelade in när vi stod å hoppa hahaha


Vart tog solen vägen? Första riktiga somma...

img_0527 (MMS)

Vart tog solen vägen? Första riktiga sommar dagen, solar med Shadan och Anisa, äter glass och man mår sjukt bra


Just nu på plattan efter Chile seger!

img_0508 (MMS)

Just nu på plattan efter Chile seger!


M,S,M,F

MSMF =

Morgon promenad

Städning

Musik

Fotboll


Jag är jävligt stolt, vaknade halv 8 å bestlöt mig för att ta en promenad i sommar solen. Härligt härligt att va uppe tidigt och känna att man har hela dagen framför sig. Har städat hela morgonen och verkligen dammat överallt. En riktig vårstädning med andra ord. Musiken på högsta volym och en dag att se fram emot! ska snart iväg och handla för senare kommer joyce å kanske shadan förbi för att titta på portugal matchen woohoo..sen möter vi upp resten och drar till mosebacke för lite samba och brasiliansk fotboll! ses där hoppas jag...







För mer info:

http://www.barbrasil.se/home.asp

Länge sen

Länge sen jag uppdatera mitt liv! Party people jag har inte glömt er, bara vart lite upptagen med att sitta framför tv:n, VM you know, the best thing ever!!

Har haft mina funderingar senaste dagarna fotboll och rocky hela helgen, jag har nog aldrig kännt mig så tjejig borde nog ta en extra titt mellan benen för att vara säker att inget hänger där. Jag måste fan sluta vara så "killig" det är inte bra för mitt eget bästa. Jag börjar tro att det är det som satt stopp för saker och ting. Jag har bästämt mig dock, ska testa en ny taktik ute på fältet. Jag ska testa med att vara mindre killig så att säga, vet inte riktigt hur det ska gå till men jag trestar mig fram..tips välkommnas varmt..

..Fortsättning Följer



Jag tror inte r. Kelly sjöng live på invig...

Jag tror inte r. Kelly sjöng live på invigningen haha


Utsikten från min granne Nadias place :) l...

dsc01582 (MMS)

Utsikten från min granne Nadias place :) lite avis över att hon har en ute plats att chilla på..


Say whaaat? :( man jag vet ju det här men ...

dsc01580 (MMS)

Say whaaat? :( man jag vet ju det här men ändå lockas jag.


Har fan aldrig sett så stora fälgar på en ...

dsc01566 (MMS)

Har fan aldrig sett så stora fälgar på en "vanlig" bil i sverige dame man This is how we roll in the hood..


Haha skratta eller gråta? Slog upp sidan m...

dsc01564 (MMS)

Haha skratta eller gråta? Slog upp sidan med chile info och får en chock! Jepp det får jag! Alla anfallare utom el chupete har fått 2plus skojar dom med mig eller? 2 plus aa vänta och se säger jag bara! Vi har unga, fräscha, talangfulla spelare. Släng dig i väggen cristiano ronaldo.. Är det jag som har för höga tankar om mitt lag eller har världen ännu inte sett vilka stjärnor vi har. Återstår att se.. Jag blir dock aldrig besviken jag vet hur hårt dom har kämpat :)


Så där ja! Nu har jag tidningen i handen.....

dsc01563 (MMS)

Så där ja! Nu har jag tidningen i handen.. Den va slut typ överallt men jag hitta den till slut. Den är ett måste nu bara 4 dagar innan vm! Ska njuta av min läsning nu + Mums Mums som jag unnade mig :) lite vardags lyx är man ju värd..


IPHONE 4G

Så där ja! nu är det äntligen dax för nya iphone, som jag har väntat (not)..okej då jo jag har vänta för brorsan min som är väldigt tekniskt kunnig sa att jag skulle vänta med att köpa mig min iphone. Han menade att när de nya iphone släpps så kommer efterfrågan på dom vara väldigt hög och då kommer antagligen priset på de gamla sjunka.. så nu återstår bara att se om brorsan hade rätt :P han har hållit mig updaterad den senaste tiden och fråga mig fan vad som helst om mobiler I know it!! men nu blev jag ju jävligt sugen på den nya super iphone 4g woohoo..undrar om man kan låsa upp skiten eller om man tvingas till nått jävla abonemang med den oxå..är det verkligen ingeen??? som kan låsa upp en iphone till tele2 comviq..jag ar en jävligt bra deal ni får 500 spänn per telefon om ni lyckas (från en affär på söder).

Väntar nog nån vecka till sen slåt jag till på en htc desire!


Nej det är inte sant :)

Idag är det 5 dagar kvar till VM!!!! VM VM VM!! allt jag tänker på just nu, för ni vet ju att jag är en jävla fotbolls fanatiker. Eller som mina släktingar säger en fotbolls groupie, whatever kalla det vad ni vill men känslan jag får i magen när jag tänker på en speciell match/tunering/spelare går inte att beskriva...

Vaknade dock idag med skräcken i halsen, jag visste inte om jag hade drömt eller om det verkligen hade hänt..jag hade inte ens hunnit öppna ögonen innan jag  kännde paniken genom kroppen. Jag hade nämligen fått ett sms under morgonen av en kär vän som skrev att en väldigt viktig chilensk spelare hade dött i en bil olycka, jag dooooooog!
Den här spelaren är nämligen min nya kärlek, vi har ett band till varandra hahah..
Så fort ag hade öppnat ögonen kollade jag min mobil och nej då hade inte fått nått sms, satte på datorn för att försäkra mig om att inget hade hänt mitt lag :)




Kolla in killen längst fram med afron hahah.. får mig att vilja stå brevid å dansa med honom :)

Just nu på Tanto :) sommar när det är som ...

dsc01549 (MMS)

Just nu på Tanto :) sommar när det är som bäst!


Rosé i sommar värmen :)

dsc01558 (MMS)

Rosé i sommar värmen :)


Fin vän! :)

dsc01556 (MMS)

Fin vän! :)


Mani vän från högstadiet :) hänging på Tan...

dsc01554 (MMS)

Mani vän från högstadiet :) hänging på Tanto med lite vin. Softar livet :)


Svär på kebabernas pappa vad gott det va! ...

dsc01561 (MMS)

Svär på kebabernas pappa vad gott det va! När man behöver det som mest!


Är du på berns?

Är du på berns?


Världens läskigaste!

Fy fan vilken marddröm! Sjukaste jag har sett!!!

Det blev ett hål i marken i Guatemala och ett helt hus försvann+ massa människor!



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7225688.ab

RSS 2.0