Dagen efter..

Mycket trevlig kväll blev det igår!

Drog snabbt från jobbet och hem för ett snabbt klädbyte, träffade shadan vid t banan och fortsatte hem till Joyce.
Där väntade kära vänner och förberedelserna inför själva surpisen! kommer fan inte ihåg om vi skrek SURPRISE! när hon kom in genom dörren men hon fick en fin överaskning. Härligt att träffa sina nära vänner igen då vi alla är så pass gamla så att vi har ett liv och inte kan ses varje dag.

Festen fortsatte på berns och det blev riktigt lyckat! :)

beskriver kvällen genom punkter, känner mig så jävla trött nu, följderna från igår börjar visa sig :(

  • Surprise!
  • Bästa vänner! :)
  • Dans, dans, dans
  • Blame it on the Aaaaalcohol..
  • Hoppa aldrig in i en bil bara så där när du inte känner personerna i bilen!
  • Fick en gratis kex choklad av en snäll kille på 7- eleven, tack! :)
  • Jag kanske är full men jag är inte dum!
  • Jag tar med mig kamera men jag tar inga kort, (blame it oon the aaaalcohol)
  • Ljust och solen i ögonen när jag va på väg hem..
  • Sov 4 timmar sen upp å jobba..
  • Lite bakis men ingen spya eller minnesluckor (tumme upp för mig)
  • Mådde piss första timmarna på jobbet men det gick över rätt snabbt, såg fräsch ut oxå! (tumme upp för moi) (kan inte säga samma sak om mina medbrottslingar)
  • Drog till en kompis efter jobbet och möttes av en sovandes och halvdöd Joyce.
  • A night to remember! :D

A night to remember! Trevligt, dans, bern...

dsc01543 (MMS)

A night to remember! Trevligt, dans, berns, vänner, dricka, bra musikt, trevligt sällskap..vill inte ens berätta vad som hände mellan berns och 7 eleven. Sånnt som mamma varnar om. Men vad gör man inte om kompisen dar så där. Imorgon blir en dag med ångest haha inte för mig dåra jag är en fin flicka haha..


Michael in da house! Vi har fått in massor...

dsc01542 (MMS)

Michael in da house! Vi har fått in massor av nya tavlor på jobbet MJ lever vidare. Kom förbi och hälsa på mig på jobbet nån dag hörrni, ni får rabatt ;)


HAPPY BIRTHDAY!

Idag fyller en av mina närmaste vänner 25 år! Vi har kännt varandra i ca 12 år och every day gets better :D
Så här är ett litet väldigt litet urdrag ur våra liv hittils :P



Grattis Joyce!

Segt efter sex and the city..

Seg morgon, vaknade av att larmet ringde kl 7, helvete! nä jag gick inte upp då..fick sedan ett sms av en vän och hon undrade om jag var vaken för vi hade nämligen kommit överens om att ta en morgon promenad. Men nej det blev inte va, jag kände att jag behövde sova lite till. Kom hem ganska sent igår för jepp även jag var och såg sex and the city 2. Hade verkligen inga förväntningar på filmen men den visade sig vara helt okej, till och med mer än okej :)

Nära vänner + tjej  film + goodie bag = bra kväll!



Sick Sicker Sickest

ojoj då va det dax igen..jag som aldrig blir sjuk!

jo då, plötsligt händer det (även mig)... mina vita blodkroppar har minskat, skratta inte det är sant..hade nämligen ett telefon möte med min läkare idag och hon hörde på en gång att jag va sjuk. Hon sa att det kunde bero på att mina vita blodkroppar-nivån var lägre än normalt vilket betyder att mitt imunförsvar är försämrat och att min kropp är mer mottaglig mot infektionssjukdommar (jag googlade det). Jag skiter egentligen i orsaken till varför jag är sjuk, men det va så skönt att kunna rub it in min mamma och pappas face! jepp mamma och pappa min förkylning beror inte på att jag är ute sent, ute för mycket, eller inte har tillräckligt med kläder på mig, eller att jag går utan jacka (vilket jag inte gör), eller att jag inte äter tillräckligt (varför liksom?, alla vet att jag är ett djur när det gäller mat) inte tar hand om mig själv, eller för att jag har för mycket going on (vad vet dom :P ).

Så efter att ha varit sjuk i drygt en vecka börjar jag bli bättre. Jag har nämligen tagit till alla möjliga återgärder. Allt utom att ligga hemma i sängen (sånt har inte jag tid med). Jag håller mig till min egen häxblandning. En mix av painkillers och en massa förkylnings mediciner både i tablett form och flytande. dessutom en massa "naturella" hokuspokus som mamma tipsat om. Iaf tror det som hjälpt mest är tabletterna jag köpte i chile, stron shit, receptfritt you know ;).. shit jag låter som värsta pundaren. Blev dock en hel del sömn igår + flera filmer, okej då låg halvt livlös i sängen och ville bara att någon skulle hjälpa mig. Räckte dock med en dag hemma, nu är jag back in town! 

Låg och lyssna på den här låten hela kvällen igår :)


En lång men skön promenad hem...

så där nu var helgen slut..

jävligt intressan helg måste jag säga att det vart..full med kärlek, hat, översakningar, mat, vänskap, familj, sol och regn. Denna helg var fylld med allt möjligt och lite till, tro mig ni vill inte höra alla detaljer (vissa har redan fått höra dom trots allt) men vad är vänner till för om inte ett stöd när man mest behöver det :P

Blev en skön promenad hem mitt i natten i fredags iaf.. tack till min vän som tvingades lyssna på mitt klagande över saker hela vägen hem :)

Aja så efter helgen och vissa speciella händelser väntar en "spännande" vecka.. vet inte om jag vågar avslöja allt för mycket här men ska försöka berätta så mycket som möjligt ;) för jag lovar att det är rätt sännande hahah...

Nike

Så här lite innan VM och andra stora fotbolls mästerskap är det ett nöje att se vissa reklamfilmer. Jag talar naturligt vis om alla reklamer där fotbollspelare är med i. Wonderful! det blir alltid lite roligare att titta på, hjärtat fylls med glädje för någon minut eftersom att man vet att det är nära.. Bara drygt en månad kvar nu tills vm sätts igång! synd Sverige är inte med (inte för tt Zlatan skulle spelat) men Chile är med! nu jävlar blir jag en riktig patriotisk chilenare :P



Iaf..det måste läggas ner sjukt mycket pengar på de här reklamfilmerna, försök räkna alla stora stjärnor som är med liksom..

NOTIS TILL MIG SJÄLV!

Alex du glömmer saker och ting för lätt!

Va inte för snäll! man får oftast bara skit tillbaks.

Tro inte på allt folk säger.

Många gånger finns en baktanke för människors vänlighet.

Lär av dina misstag!

Men tappa aldrig tron på sig själv! :D

Asså Shit Mina ögonfransar dödar idag! Sit...

dsc01528 (MMS)

Asså Shit Mina ögonfransar dödar idag! Sitter på tvärbanan och en tjej fråga om jag hade lösögonfransar.. Que? Lösögonfransar nej nej bara en bra mascara.. This is the real Shit :) lägg inte onda ögat på mig nu så att jag typ vaknar imorgon utan ögonfransar! Ta i trä för att de blir lika fina imorgon :)


Flashigt.. Haha hoppar studsmatta hos kusi...

dsc01519 (MMS)

Flashigt.. Haha hoppar studsmatta hos kusinen, så jävlä roligt.. Jag vill ha en hemma! Bästa workouten


Fan fan fan! Sitter och väntar på tåget ti...

dsc01513 (MMS)

Fan fan fan! Sitter och väntar på tåget till skolan och får helt plötsligt den där jävlä känslan.. Låste jag dörren eller inte? Oh typiskt! Försöker gå igenom de där sekunderna när jag med väskan i ena handen, mobilen och ipoden och nycklarna i andra handen rusar ut genom hallen. Stänger dörren men låser jag den? Ooh kommer inte ihåg.. Typiskt idag oxå när jag ska åka till märsta efter skolan och inte kommer hem tills imorgon :( får lita på min halva magkänsla.. För jo nått säger mig att jag låste men varför känner jag mig så osäker? Blä!


Är på apoteket och hör till min stora förv...

dsc01510 (MMS)

Är på apoteket och hör till min stora förvåning att de spelar joe! Och min favorit låt if I was your man.. :) underbar början på dagen.. Apoteket rocks!!


jobbig dag!

Idag har det vart en jävligt jobbig dag!

Vaknade å kännde bara att nej jag går inte upp! det gick liksom inte..stängde av alla tre larm och fortsatte sova en timme till...vaknade så småningom men hade verkligen ingen lust att gå upp..oh well gick upp en halvtimme senare och drog iväg till skolan..ont i huvudet å kroppen å trött som in i helvete satt jag där i biblioteket med min dator... fick lite gjort men kännde snabbt att jag va tvungen att åka hem..stod ut till typ halv 5 sen va det dax att dra sig hemmåt..längtade efter att ligga i sängen och kolla på film.. så det gjorde jag :D
blev valentines day medans jag fixade mat sen till en av mina favoriter Crazy/beautiful you know med snyggingen Jay Hernandez..uuuft my love..va ju bara tvungen att ladda ner en senare film han vart med i och ojojoj man blir inte hetare..


Är hemma i märsta över dan... Står och tit...

dsc01504 (MMS)

Är hemma i märsta över dan... Står och tittar ut genom köks fönstret och kan inte sluta le åt alla minnen som kommer upp i huvudet.. Känns nästan som ett annat liv det där.. Att vara 14-15 och leva för dagen, att kunna alla kompisars hem tel nr utantill, att sitta vid basket planen och spana på snygga killar i 9:an, att lägga 5 kr på en snickers glass, att stå i kompisens port när det regnar, att stå i video butiken i 2 timmar för att man inte kommer överens om vilken film man ska hyra, att känna alla i området och att hälsa på grannarna, att veta att det alltid är kompisen som bor närmast som alltid är sen när man ska ses utanför klippet en viss tid, att inte ha något att göra men ändå inte vara uttråkad, att sitta och spela snake på kompisens nya nokia 3310, att hoppas på att killen på cykeln med radion fast tejpad på styret spelar en bra låt när han cyklar förbi, att lägga 3kr dagligen på den speciella favorit godisen, att stå nere och skrika på mamma när man kommer hem och porten är låst, att inte våga ta hissen upp för att man fastnat i den så många gånger, att alltid veta vad som har hänt när man ser polisbilen åka förbi, att ha gång avstånd till alla sina vänner och veta att man kommer ses nästa dag igen.. Shit det va bra tider det där! Underbara tonårsdagar som dom ska vara! :)


Så där nu va man 700 spänn fattigare och e...

dsc01501 (MMS)

Så där nu va man 700 spänn fattigare och en blöt promenad rikare.. Gör så ont i hjärtat varje månad jag ska betala helveter SL


Jävlä hor sl.. Jag blev utkastad från tvär...

dsc01499 (MMS)

Jävlä hor sl.. Jag blev utkastad från tvärbanan mother fuckers.. Helvete mitt kort gick ut igår :( blev tungen att gå i regnet jävlä sl!


The running effect : Låt mig presentera s...

dsc01495 (MMS)

The running effect : Låt mig presentera syftet med detta inlägg! Det slog mig nyss när jag på väg till tvärbanan springs om av en tjej på vänster sida. Hon ska tydligen oxå till tvärbanan och av ren reflex och rädsla av att tåget är på väg vänder jag mig om så fort jag ser henne springa förbi fast jag vet att tåget går om 3 min. Hon har makt!! Hon är den enda som springer men alla hon springer förbi får samma reflex och kollar bak om tåget är på väg.. Jag gick nästan sist så hann se ca 4 pers vända sig om! Jag ska testa det här någon gång. Jag utmanar er! Hur många får ni att vända sig om?


skäms på dig alexandra!

jag vet jag vet jag lovar att jag vet!

men ibland har jag bara inte lust/tid

och nu måste jag fakt säga att jag itne haft tid..

uppdate!

  • Träffade the US navy killar i helgen och hade super duper trevligt (ingen traditionell valborg, men jag är nöjd).
  • Planerna för nästa resa är i full gång!
  • Funderar på en ny detox vecka, har blivti för många godsaker :(
  • Making some money (därav inga blogginlägg) (skäms)
  • Skolan har tagit första platsen i min livsprioritering. (jobbigt men nödvändigt).
  • Håller kontakter vid liv, får tolkas som ni vill :)
  • Blivit beroende av redbull igen (lovar blir inte fler än 2 om dan iaf).
  • Väntar fortfarande på att någon ska säga de magiska orden.
  • Har invigit powerwalk rundan genom söder.


RSS 2.0