Framme

jag kom fram valbehallen trots mindre problem.. hade inte ens tid att kopa mig en bok att lasa har `pa arlanda, blev valdigt stressigt, men jag hann med planet :) kom fram till madrid och va fett hungrig (hade tankt ata pa arlanda) men inget va oppet, julen ar tydligen fett viktig for dom sa allt va stangt, vi kom iofs dit typ kl 8 men iaf. vi hittade ett stalle och jag fick mat, annars hade det inte vart en trevlig resa :P lang resa 13 timmar men jag lyckades sova nastan 6 timmar, all good...

ja ni vad mer ska jag beratta? har det super, har bar avart har i 3 dagar men det kanns som 2 veckor.. solat och badat tva dagar i rad, testat pa utelivet, vart ute bara, atit sjukt god mat och bara levt.. living the good life just nu! att ga ute mitt i natten har blivit farligare sedan jag sist va har sa det blir inga kvalls promenader by my self, och blir tvungen att aka "taxi" overallt med det at lungt kostar mindre an 10 spann att ta mig ner till stan :) dessutom har jag grabbarna som inte lamnar mig ensam :)  


god jul till er alla. Hörs snart :

0-1ef1b9a7ebf806b0b6f702f723cf03a8.png

Kolla varifrån!

god jul till er alla. Hörs snart :)


time to go.. Fett med problem vid

0-442dc804d95c9a7b2b5661f5d0e35fdd.png

Kolla varifrån!

time to go.. Fett med problem vid incheckningen här och mer kommer det bli i madrid. De kunde inte checka in mig hela vägen så får se hur det blir där.. Sämsta platsen oxå :( oh well nu lämnar jag iaf sverige.. Vi ses mina vänner..


Mot terminal 5!



Om ca 12 timmar drar jag hemifrån..min väska väger 23 kg och jag har rensat bort en hel påse med kläder! ink jeans, 3 koftor + massa onödigt som jag inte kommer ha på mig! men 23 kg är för mycket får bara ha med mig 20, what to do?? oh well fixar det på nått sätt, får väl slänga in 3 par skor i handbagaget och köra en shadan-style i värsta fall :)

sön och sön och mera sön..

0-28d974eb8b521ba509588aca9827ff3d.png

Kolla varifrån!

sön och sön och mera sön..


gör inte så här mot mig!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6335052.ab


Men hur..

Men hur kunde jag glömma min favorti film under julen?!

Home alone så klart!!! bara älskar filmen, tvåan är bäst!!!



Härligt härligt..

Är det inte härligt att vakna en vinterdag som denna?

Det är helg, vilket betyder sovmorgon, vaknar rejät utvilad och tittar ut å ser att det är ljust ute. Det snöar lite lätt och solen skiner lite genom molnen, underbart. Sätter på musik och lägger mig i sängen en stund igen och bara njuter av värmen under täcket. klockan blir 12 och jag känner magen kurra, okej dags för frukost! fixar en sån där helg-frukost vilket innebär en lite "lyxigare" frukost än vad jag brukar äta på vardagarna :)
Sätter mig i soffan framför tv för att äta och upptäcker att dem visar The Mighty Ducks på tv4 sport, asså ibland har man bara tur! det är liksom en jul-film, en film man ser varje år men tröttnar aldrig på dem...Jag har flera filmer som jag ser på varje år runt julen, har blivit tradition, hör till julen liksom...hittils har jag nu hunnit se hajen, ET, The mighty ducks..men har inte hunnit se scarface, som jag å min lillebror alltid kolla rpå juldagen medans vi äter en massa left overs haha, shrek har jag inte heller hunnit se och marry poppins eller sound of music, bummer får se om jag hinner..

(va fan, vet inte vad grejen är, jag kan inte ladda upp bilder, skit tråkigt ju!!!!!)

 


Ellen

brukar kolla på ellen show på dagarna jag är hemma, och she just to funny...

dog av garv när hon skrämmde taylor swift...

 

fy fan hur ska allt det här få pla

0-39508afa5c97dc27998a414a13477b33.png

Kolla varifrån!

fy fan hur ska allt det här få plats i väskan? Och det här är inte ens allt jag ska ha med mig:( måste tänka logiskt! Jag kommer ju ändå inte ha på dig allt. Måste tänka kritiskt! Måste måste måste! Räcker ju med två svarta klänningar eller hur! Och tre par höga klackar! Åh ångest..


fikish med Joyce i kulturhuset:)

3c19b0d8d3e17fb6cc8327a078fb7dff.png

Kolla varifrån!

fikish med Joyce i kulturhuset:)


I dont know whats up

skriver å skriver en massa inlägg men det går inte att ladda upp bilder, what to do? inte lika roligt utan bilder..ska fortsätta försöka dock!


helt sön täckt på min gata :) äntl

0-73f8ecb6c5e451efd4bda91229dd3c70.png

Kolla varifrån!

helt sön täckt på min gata :) äntligen nu känns det som jul. Mysigt!


mm jo jag gick hela vägen till kon

331fffcd80ade3c46c24a5aace147838.png

Kolla varifrån!

mm jo jag gick hela vägen till konsum för att köpa mig en egen aladdin ask :) jag hade vart sugen hela helgen och Yes äntligen, nu ska jag sitta och chilla och äta upp allt, utom dom där jävlä likör grejerna.. OCH jag får ta från det undre lagret när jag vill :)


möttes av ett läskigt djur när jag

78489452c3af68615d6d564bc8ec2e26.png

Kolla varifrån!

möttes av ett läskigt djur när jag kom hem. Blev skit rädd! Som taget ur en skräck film. Och den svarta katten följde efter mig ända till min lägenhet och stod och jama utanför skit läskigt!


Mr. Chocolate rain!

Bästa christmas låten haha...

Men chocolate rain är Tay Zondays bäst låt:

 


Kurviga tjejer


XOXO

Till alla Gossip Girl lovers: har du inte sett avsnitt 12 kolla på det nu! BÄSTA AVSNITTET PÅ LÄNGE...


Looking good Mr.Lautner

Mmm efter första Twilight filmen var jag fast! het het het..visst killen har långt hår i filmerna men whatever!!! I andra klipper han sig tack och lov :)
Killen är såå min typ och jag visste att han va ung, men HALLÅ född 93 WTF??? fick en chock när jag såg det.. 17 år Lammkött big time haha.. Tror grejen är att han påminner mig så mycket om två personer!! jepp ni vet vilka jag pratar om ;)

 







Här i bilden till vänster påminner han om ja ni vet vem :)




Bilden här nere: Samma blick som mitt span hahaha..skit söt :)

 


Tack damen!

Stod å la mina varor på bandet vid kassan och väntade på kassörskan skulle säga: är det bra så?
väldigt fokuserad på mina varor och tanken på att komma hem snabbt eftersom att hungern snart tagit över mitt liv, står jag där å väntar..
"störs" av damen (obs! damen inte kärringen) bakom som frågar mig: är den här din å pekar på min käraste ägodel: min Ipod!
Det tar mig ett par sekunder att fatta att det är min ipod hon har i handen..ååh tack tack ja det är min, säger jag..jag hade tydligen tappade den från min jackfick in i korgen, va fan liksom: skärpning alex..tänk om damen inte hade sett den då hade jag vart en Ipod fatigare å ja mitt liv hade vart förstört..jag går inte hemifrån utan min musik! NEVER!! glömmer hellre mobilen än min Ipod...så tack igen kära dam som räddade min vardag! ser ni det finns snälla människor! :)

rensar plånboken och hittar en gam

6ea37d534a0458910fe89c4a11dfc545.png

Kolla varifrån!

rensar plånboken och hittar en gammal lapp som legat där i ett trasigt fack.. Från förra sommaren när jag va i usa.. Käkade på en kinesisk restaurang och fick en fortune cookie, öppnade den och där fanns lilla lappen med texten: Failure is the mother of success.. Började tänka lite och kom åter igen fram till att Jepp nu måste det bara gå uppåt för mig! Dax för nya tag..


GILLAR

Tung! och jag gillar videon som fan..NOSTALGI


AKTA!!!!

Jag har kommit på en sak, jepp jag är en av dom! Ja, en av dom: personerna som irriterar sig på folk som går framför mig och tvärnitar, eller går extremt sakta, eller tar upp hela vägen! JA!! jag blir irriterad som fan å kollar snett å gör små ooh, uuft -läten medans jag försöker komma förbi..Varför VARFÖR ska dom alltid gå framför mig och speciellt när jag har brottom nånstans..

Men nej jag lovar jag är ingen bitter fi*a nä då jag brukar oftas bara ha brottom, och då helt plötsligt bestämmer sig kärringen att gå fett sakta ner för trapporna! WTF?!? ( OBS!! det här beteendet speglar inte min personlighet :P )  Jag börjar bara tro att alla är ute efter att förstöra mitt liv och göra min vardag så painfull som möjligt! VAD FAN HAR JAG GJORT ER???? LÅT MIG BARA FÅ GÅ FÖRBI, JAG HAR BROTTOM!!!

Men okej jag erkänner jag är nästan alltid ute i sista sekunden och alltid sen så då får jag väl skylla mig själv? eller? 
 
Iaf jag tycker att alla ska lämna plats åt mig så att jag kan springa till T-banan, bussen,tvärbanan, så att ja inte blir sen..och NEJ det spelar ingen roll om jag går 5 min tidigre hemifrån, för då helt plötsligt går det två kärringar framför mig med en hund och tar upp hela trottoaren och jag kommer inte förbi!

Så till alla som ser mig komma springandes eller går i rask takt..Låt mig få komma förbi så att jag hinner dit i tid! 

TACK!   

importerade avocado från chile, tr

0-13132a2aa2162274c6b4fc1b6e8981e6.png

Kolla varifrån!

importerade avocado från chile, tre för 25 kr små som Mandariner.. Vänta bara tills jag kommer till chile så ska ni få se hur riktiga avocado ser ut!


En sång för alla dom..


RSS 2.0