AKTA!!!!

Jag har kommit på en sak, jepp jag är en av dom! Ja, en av dom: personerna som irriterar sig på folk som går framför mig och tvärnitar, eller går extremt sakta, eller tar upp hela vägen! JA!! jag blir irriterad som fan å kollar snett å gör små ooh, uuft -läten medans jag försöker komma förbi..Varför VARFÖR ska dom alltid gå framför mig och speciellt när jag har brottom nånstans..

Men nej jag lovar jag är ingen bitter fi*a nä då jag brukar oftas bara ha brottom, och då helt plötsligt bestämmer sig kärringen att gå fett sakta ner för trapporna! WTF?!? ( OBS!! det här beteendet speglar inte min personlighet :P )  Jag börjar bara tro att alla är ute efter att förstöra mitt liv och göra min vardag så painfull som möjligt! VAD FAN HAR JAG GJORT ER???? LÅT MIG BARA FÅ GÅ FÖRBI, JAG HAR BROTTOM!!!

Men okej jag erkänner jag är nästan alltid ute i sista sekunden och alltid sen så då får jag väl skylla mig själv? eller? 
 
Iaf jag tycker att alla ska lämna plats åt mig så att jag kan springa till T-banan, bussen,tvärbanan, så att ja inte blir sen..och NEJ det spelar ingen roll om jag går 5 min tidigre hemifrån, för då helt plötsligt går det två kärringar framför mig med en hund och tar upp hela trottoaren och jag kommer inte förbi!

Så till alla som ser mig komma springandes eller går i rask takt..Låt mig få komma förbi så att jag hinner dit i tid! 

TACK!   

Kommentarer
Postat av: Isabelle- Mamma till Elysia

haha låter som min vardag! welcome to my life!



hallå ,ska vi ta en promenad vi tanto nån dag? vore najs

2009-12-03 @ 16:24:36
URL: http://saberi.blogg.se/
Postat av: alex

absolut! det är bara att säga till..hoppas det är soligt nån dag snart det skulle va mysigt

2009-12-03 @ 22:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0