Adebyor värmer upp! Spännande.. (osasuna- ...

Adebyor värmer upp! Spännande.. (osasuna- real Madrid)


Vaknade halv tre!!! Helt sjukt,så sent har...

img_1227 (MMS)

Vaknade halv tre!!! Helt sjukt,så sent har jag inte vaknat på väldigt länge. Den där nattbussen är en jävla plåga och nej jag är fan inte ung längre. Dessutom är jag sjuk buhu :(


Lembraca do senhor do bonfim da bahia.. Än...

img_1356 (MMS)

Lembraca do senhor do bonfim da bahia.. Äntligen fick jag mitt lila brazilet direkt från Brasilien! Knöt armbandet i tre knutar och önskade mig 3 önskningar, en för varje knut.


Aah efter en hel fotbollskväll känns det b...

img_1306 (MMS)

Aah efter en hel fotbollskväll känns det bra med lite tjejläsning. :)


Grab a snickers!  Mina sista slantar på ko...

img_1318 (MMS)

Grab a snickers!  Mina sista slantar på kontot gick åt en välbehövd snickers. Den va, eller är sjukt god. Smakar liksom extra gott när man fått kämpa för den. För jo jag gick väldigt långt, hela vägen till presbyrån :p iaf jag står och gör mmm-ljud, ni som känner mig vet att det betyder att jag verkligen njuter ;)


Oh na na...

Hey, boy, I really wanna see If you can go downtown with a girl like me Hey, boy, I really wanna be with you 'Cause you just my type, oh, na, na, na, na

Chilensk luch med farsan å brorsan ute i f...

img_1310 (MMS)

Chilensk luch med farsan å brorsan ute i förorten. Lunchen bestod utav Ceviche (fisk och skaldjur marinerat i citron) och en stor jävla empanada (kött pirog) . Väldigt gott! Tack till chilenska kockarna :)


Jag ska ut å resa. Typ en weekend till nåt...

img_1293 (MMS)

Jag ska ut å resa. Typ en weekend till nått varmt land...  ...eller så har jag träning idag och behöver packa halva mitt liv...


Oooh ångest!! Jag som hade skött mig så br...

img_1285 (MMS)

Oooh ångest!! Jag som hade skött mig så bra i tre dagar. Jag kommer till jobbet och ser godsakerna tala till mig. En tugga senare och jag mår illa men stoppar in den sista biten i munnen.  KAOS!!


Underbart när solen skiner! Jag känner glä...

img_1040 (MMS)

Underbart när solen skiner! Jag känner glädje så fort solstrålarna når mitt ansikte. Det är fan sjukt hur jag kan påverkas av lite solljus. Jag vaknade imorse å ville typ slå nån men så fort jag ställde mig upp och jag möttes av allt solljus ville jag plötsligt krama någon istället. ..men det va inte det jag ville säga. Nej utan jag ville berätta för er alla att det är dags för mig att klippa mig. Sitter på tåget å ser mina hårtoppar äckligare än någonsin. Fyfan ni vet när man märker sånt är när solen skiner på håret och man upptäcker alla äckliga toppar som gömt sig under vintern. Blä!! Så nu måste jag kapa av skiten... To be continued


Storebror vann!

så matchen igår slutade 3-1. Överlägset vill jag säga men vågar inte helt..visst vi va väldigt överlägsna och pressade på där framme. Trots ett tidigt mål från Atletico de Madrid så höll båda lagen ett bra tempo så det va en jävligt bra match! Serigo Aka slisken Ramos gjorde ett jävligt smaskigt mål, fint fint.. aja jag är med andra ord nöjd med segern!


22:00

Madrid derby!!!

Idag kl 22:00 ska vi sätta "lillebror" på plats..ge honom ett slag i ansiktet så att det svider i flera veckor framöver. Ge honom ett slag i magen som tvingar honom att falla ihop och lägga sig i fosterställning, förudmjuka sönder honom..

okej okej ska sluta va så jävla kaxig, det brukar ju ofta sluta illa för min del :(

Trots att det är derby ikväll måste jag erkänna att jag inte känner hat, jag ogillar inte atletico madrid. Jag erkänner här och nu för er att jag alltid beundrat laget. Följde Atletico rätt så mycket förut när torres (el niño) spelade på topp. Sen när han försvann så trodde jag att läget skulle försämras men där fanns ju Forlan och Aguero.. Innan Real började köpa alla de här stora spelarna hade jag en önskan om att vi skulle köpa Aguero men vi nöjde oss med Ronaldo..Jag klagar inte men skulle vart intressant att se hur Aguero hade utvecklats i mitt lag..



Han har barn med Maradonnas dotter! onödig info kanske men get that! tänk att ha en son som heter Agüero Maradona i efternamn, känn ingen press liksom...

Idag kommer nog mina högtalare sprängas i luften...


Jag är så jävla grym! Missar bussen, verka...

img_1244 (MMS)

Jag är så jävla grym! Missar bussen, verkar bli 30 min sen till jobbet. Men jag kör min stil, tänker utanför sl- planerarens väg. Istället för Att enligt SL vara framme halv 12 är jag framme 11.10 woohoo. Kolla inte sl när du undrar hur du tar dig till ett ställe på bästa sätt. Ring mig istället!


Min låt..

Sååå min låt..


Ale ale alejandro..

Alejandro Fuentes Bergström aka den chilenska apan...

den här apan är så jävla ful men den har en brytning som dödar! den chilenska brytningen som fan hela min släkt har.. det är verkligen inget dåligt för jag älskar den..jag (och mina kusiner) kan sitta å dö av garv åt våra släktingar när de snackar svenska, vissa är värre än andra :P iaf den här apan har flera tråkiga videos men som sagt brytningen is to die for, right on spot..

...för nån dag sen hittade jag den här videon och apan säger inget men jag höll på ramla av stolen för jag garva så mycket.. jag va så trött så at allt blev extra roligt, plus plus med mera osv ni vet..


Planka <3



Påminner mig om dagarna då jag plankade! :)
hmm jag kanske fortfarande plankar nu när jag tänker efter, eller nää det gör jag ju inte, jag kanske inte betalar inte fullt pris ; ) har nog aldrig gjort det, (körde under 18 tills jag va typ 23) men jag plankar inte längre iaf, nu kör jag på bästa student, kommer köra student tills jag är 30 fan!..

Mums! Kebaben va så värd promenaden! Hollah!!

img_1225 (MMS)

Mums! Kebaben va så värd promenaden! Hollah!!


Sen kvälls promenad med Lillen.

img_1216 (MMS)

Sen kvälls promenad med Lillen.


The Sopranos..

Okej som ni vet är jag ju helt hooked på sopranos, jag har kört Sopranos marathon flera dagar nu och jag tröttnar verkligen inte..Vet inte riktigt vad det är men hela Italienare/Italien grejen känns verkligen aktuell, så rätt i tiden för mig (berättar mer nån annan dag).

Såg precis klart roligaste avsnittet hittils! S03E11..ingen vanlig komisk ha ha- roligt men en viss situation utvecklades roligt..( vill inte avslöja för mycket).. säger bara så här: Chris å Paulie i skogen hahaha..

..BTW Sorry till er som jag lyckats dragit ner i skiten :P

Halva rea-priset..

Det blev en spontan vistelse till Kista centrum med några vänner idag och oj vad jag hitta grejer.. När jag inte är ute efter något eller är pank så hittar jag alltid massa grejer jag vill ha och så va även fallet idag.

Jag ääälskar när grejer är halva reapriset its fucking awsom! :) köpte massa nya träningskläder till ett mycket bra pris woohoo! jag är så nöjd!!



Drake!

Oh Em Fucking G!!!

blev lite nyfiken över hur gammal Drake är så jag googlade honom. Gick in på wikipedia å får en chock..Han är 86:a !

Daniel eller Oskar?

I have a crush on Daniel Adams-Ray!

eller nej vänta!

I have a crush on Oskar Linnros!

eller nej vänta, Daniel nej Oskar nej Daniel nej Oskar..

Jag lyssnar väldigt ofta på båda dessa killar å varje gång jag hör deras låtar så smälter jag lite hihi...

Jag kär! ok!

Zlatan is My homeboy!!

img_1196 (MMS)

Zlatan is My homeboy!!


Så många val så lite tid?

Min hjärna går i 110 just nu!

Idag va jag nånstan på en grej som fick mig att tänka väldigt mycket. Inget allvarligt eller farligt eller liknande så va inte oroliga, men bara nått som fick mig att fundera på vad jag ska göra med vissa saker..

VAD SKA JAG GÖRA!?!? jag är helt jävla lost..ska jag göra det å riskera vissa saker eller låta bli å kanske undra när jag blir 40 om jag borde ha gjort det. Ska jag vänta lite eller är det rätt tid nu, ska jag välja en annan väg eller bara skita i hela grejen...ooh this is killing me!

Jag tror dock jag mest är rädd för att göra fel val och förlora massa grejer pga av mitt val. Men jag glömmer lätt bort att jag även kan vinna. Men det är ju inte lika skrämmande som att förlora å hamna på 0 liksom.  Aja vilket som så kommer ni som följer min blogg (eller finns i mit liv) märka av mitt val hahaha..så dont panic because Im not saying anything yet!

Inte för att det har något met det att göra men jag upptäckte igår att jag verkligen gillar Rihanna å Drakes låt ni vet oh na na whats my name.. jag vet jag vet gammal låt alla har hört den och det har jag med, men igår lyssnade jag liksom på texten och aa fan jag gillar låten som fan!





The Sporanos..

Jag har blivit helt besatt av the sopranos. Har sett nått avsnitt då å då när det gick på tv men jag missade alltid början så hängde aldrig riktigt med i serien. Har alltid tänkt på att se hela serien från början nån dag å den dagen va igår. Jag vet det va nyår å hela den skiten men jag mådde inte så jävla bra å va inte på nått party humör trots att jag hörde familjen/släkten på bra humör i vardagsrummet. Jag nöjde mig med att ligga i sängen och kolla på The Sopranos. JAg såg klart hela första säsongen idag (varje avsnitt är nästan 1 timme långa) och ska nu börja på andra säsongen. nerladdningen är klar å nu lägger jag mig i sängen igen!

Peace out!


RSS 2.0