Skön morgon frilla man vakna med. Små hems...

dsc01483 (MMS)

Skön morgon frilla man vakna med. Små hemska hårstrån som står rakt upp.. Såg min spegelbild när tåget åkte förbi nyss och de jävlä hårstråna har sitt eget liv. Halva hårspray flaskan åt helvetet.. Kul NOT!


Middag ikväll lamm testiklar haha

dsc01475 (MMS)

Middag ikväll lamm testiklar haha


Fina söta jasmin vet hur man muntrar upp m...

dsc01473 (MMS)

Fina söta jasmin vet hur man muntrar upp mig en grå dag som denna.. En helt underbart god choklad cupcake fick jag :) nu sitter vi båda med världens sockerkick haha ...


Plugg plugg och mera plugg..fan skolan har...

dsc01465 (MMS)

Plugg plugg och mera plugg..fan skolan har blivit mitt hem.. Är här mer än vad jag är hemma :( Synd! Kämpa på alla ni där ute som oxå kämpar..tillsammans ska vi nog klara det här! Power to the people...


På väg till gymmet så har tidigt för ett p...

dsc01462 (MMS)

På väg till gymmet så har tidigt för ett pass innan skolan .. En klapp på ryggen tack..


Sad...

Fan jag blev inte bjuden!! :(



Vickans och Danny boy´s wedding invitation...  Jag som redan hade bestämt vad jag skulle ha på mig, en stoor lila poff klänning och tiara, långa vita handskar å massa diamanter hahaha..Men vad är en bal på slottet? jag behöver inte skaka hand med kungen eller bli bästis med carl philip..jag kommer nog  hitta min prins nån dag! ..HAHAHAHA asså jag dör av garv..asså min humor dödar, det börjar nog bli dags för lunch med andra ord..

hissen

Jag har suttit och letat på nätet efter vad drömmen jag hade i natt betyder..

Det jag kommer ihåg som mest var att jag skulle ta hissen upp eller ner men fastnade i en liten hiss med två personer till. Hemskt för jag skrek åt personerna att jag ville ut! att jag led av klaustrofobi..

anyways hittade inte mycket om just hissar:

Hiss:

Humörskiftningar eller uppmärksamhetsförändringar som när vi byter från fysiska upplevelser och övergår till tänkande; höjning eller sänkning av status eller karriär; våra känslomässiga toppar och bottenlägen - går hissen genom taket kan det uttrycka en manisk tendens, att gå under jorden - att möta inflytanden från det omedvetna; känna sig "upplyft" eller "nere".


say what? ger mig ingen förklaring direkt...humörskiftningar! right on spot hahaha...hm status det lät intressant :P jag fastnade ju dock i hissen, den åkte inte upp eller ner..oooh...


Skönt med lite vår sol.. Hann inte riktigt...

dsc01459 (MMS)

Skönt med lite vår sol.. Hann inte riktigt se mig i spegeln innan jag sprang ut men hann se i hissen att jag ser ut som en jävlä detektiv haha..äh Its all good!


Syrrans nya chuck Ts :) kommer garanterat ...

dsc01445 (MMS)

Syrrans nya chuck Ts :) kommer garanterat att låna dom, har vart sugen på ett par röda länge nu..


To die for.. Fy fan tack för tipset Joyce ...

dsc01429 (MMS)

To die for.. Fy fan tack för tipset Joyce nu har jag ätit halva paketet och mår illa :)


Ok redo! Hos farsan för årets match.. Bror...

dsc01422 (MMS)

Ok redo! Hos farsan för årets match.. Brorsan laddar med lite fifa innan sändningen börjar.. Wii spännande:)


väder..

Trist att vakna och kika ut å se att det är äckelväder, grått å mulet å lite så där irriterande fuktigt. fuktigheten oroar mig för jepp jag är en sån som drabbas av frizzigt hår i fuktigt väder. Mamma brukar skratta å säga att jag har monica-hår, ni vet som hon i vänner (när dom åker till nått exotiskt land å hon får världens frizz). Yes hitta en bild så ni får se hur jag ser ut på riktigt :P



Det är sånna här dagar man uppskattar dom riktigt fina dagarna, som igår...
Vaknade av att solen sken in i rummet, okej vaknade av lamet men anyway solen sken in genom fönstret och jag vakna med ett leende. Det blev en lugn morgon med lite städning, tv osv..satte på mig solglasögonen å började min powerwalk till hornstull. Skulle ta en promenad med min kära barndomsvän och hennes söta dotter på söder så vi möttes upp vid hornstull..
Tog en runda å sedan tog vi en kaffe på ett mysigt café :) Helt underbar med solen i ögonen en fin vårdag!


Här är jag å Elysia: 


Så där ja! På med nazist kängorna.. Arbeta...

dsc01412 (MMS)

Så där ja! På med nazist kängorna.. Arbetarklassens senaste representant is ready to fight..


Yes nu har mitt jävlä paket äntligen kommi...

dsc01407 (MMS)

Yes nu har mitt jävlä paket äntligen kommit. Det tog en vecka och som jag har väntat.. Nu kommer dom säkert va för små oxå :( Buhu..


Sex and the city nr. 2


om du vill skriva till Lil wayne i fängelset...

http://weezythanxyou.com/

Och så här ser den typ ut på.. Kom dock at...

dsc01357 (MMS)

Och så här ser den typ ut på.. Kom dock att tänka på att det antagligen inte kommer vara tillräckligt varmt för klänningen :( fan då! Äh får se vad jag gör tänkte ju ha min svarta kavaj över men fan blir nog ändå för kallt.. Aja kommer använda den i sommar iaf :)


Hittade en super söt klänning som jag kans...

dsc01371 (MMS)

Hittade en super söt klänning som jag kanske ska ha på dopet.. En av mina bästa vänner ska döpa sin son om några veckor :)


Blogg ambitiös or what? Jag har gjort ett ...

dsc01381 (MMS)

Blogg ambitiös or what? Jag har gjort ett jävlä mat schema över min detox vecka.. Mitt schema går att köpa för 50 spänn, då ingår oxå daglig kontakt med mig (din coach) för att se att du följer schemat.. Maila mig för mer info..


DETOX

Funderar på att köra en detox vecka med start på måndag den 5 april..
Nej jag börjar inte idag eller imorogn för att det är helg och jag är i märsta vilket betyder en massa god mat å god saker mamma fixat så nej på måndag kör jag nog en detox vecka..jag  har verkligen kommit igång med träningen nu (4 gånger den här veckan hittils) så tänkte att mina tarmar å allt där inne borde få sig en dusch hahah fan vad äckligt det lät, men ni förstår vad jag menar..

oh well spanar efter massa recept å det ser inte så farligt ut ..jag vet dock inte ens vad man ska känna efter en detox, typ renare?? aja värt att testa tycker jag iaf!




hittade det här på nätet:

10 fördelar med detox

1. Du blir piggare.

När din kropp rensas från gifter och slaggprodukter tar den lättare upp alla nyttiga ämnen vilket leder till att kroppen känns lättare och du får mer energi. Ofta känner man sig piggare redan efter ca. en vecka.

2. Viktminskning.

Detox är inte en viktminskningsmetod men många som genomgår en detoxdiet upplever att de går ner i vikt. Detta beror främst på att man under detoxkuren äter mycket frukt och grönsaker med utrensande effekt som ökar matsmältningsförmågan.

3. Du känner dig friskare.

När du gör en detox äter du mycket frukt och grönsaker som innehåller C-vitamin som hjälper till att stärka ditt immunförsvar vilket gör att du blir friskare.

4. En glad och nöjd mage.

Om tidigare haft problem med uppsvälld och gasig mage så kan du efter en detox-diet ofta märka att det försvinner. Detta beror på att du äter mat som låter tarmarna arbeta samt rensar ut gammalt slagg som kan ligga kvar inuti tarmarna.

5. Du sover bättre.

Människor som lider av sömnsvårigheter kan få bättre och djupare sömn efter en detox-diet.

6. Slätare och friskare hy.

En utrensning av slagg hjälper cellerna i din hud att förnya sig och gör att din hy får mer lyster och kanske även ser fastare ut.

7. Vackrare och glansigare hår.

Det är inte omöjligt att hårkvaliteten förbättras efter en detox och det kan kännas glansigare och friskare.

8. Färre celluliter.

En del upplever efter en detox att celluliterna minskar. Kombinerar du din detox-diet med regelbunden motion så har du ännu större chans till detta.

9. En sundare och mer hälsosam livsstil.

En av de stora fördelarna med en detox-diet är att det kan hjälpa dig att förbättra dina matvanor till en mer sund och hälsosam livsstil.

10. Ett längre liv.

En hälsosam livsstil bestående av rätt föda, en glad mage och en kropp i balans ökar dina chanser till ett långt och friskt liv.


Nice..skulle inte sitta helt fel med en glad och nöjd mage..och ja tack till slätare å friskare hy..sova bättre behöver jag oxå..har haft skit svårt att somna senaste veckan..aja men det här låter bra..nu jävlar ska jag klara av en hel vecka!

MOTIVATION!!!


kanye west, snoop dogg & p.diddy, håkan hellström, death cab for cutie, cold play, manu chao..mfl

läste ett inlägg på min kära vän shadan´s blogg som fick mig att fyllas med glädje!

det är ett inlägg över alla konserter hon har vart på å jag kan med stolta ord säga att jag har vart med på MÅNGA av dom..wiii

kolla läget över våra konsert upplevelser på hennes blogg ;)


Im back

okej okej..tänkte att det va dax att ta tag i bloggandet igen..

erkänner att jag tröttnade, kännde liksom inte för att dela med mig av mitt intressanta och händelsefulla liv pga av alla elaka/avundsjuka blicka som tycks följa mig vart jag än går...

bitterheten tog över där ett tag men Im back bitches!


okej så vad har hänt sen sist??

jo va på en helt underbar semester i chile..gjorde massor, såg massor, träffade massor av människor, sola & bada osv... (hänvisar till facebook för bilder)...

kom hem efter en helvetes flygresa den 5 feb, fick en chock när jag såg helvetes vädret, min kropp fick en chock. Det kan fan inte vara bra för kroppen att gå från 25+ till 10- från en dag till en annan.. dagarna gick och depressionen nådde sin topp. Försökte fixa allt som inte fungerade som det skulle (funkar bättre nu)..anpassade mig till vardagen..satte igång med allt igen...och nu är jag back on track!

så där har ni en väldigt breef uppdate om hur läget vart de senaste 2 månaderna...

en bild


RSS 2.0