I like


the fight is on! Jag är så nervös.

2effc9791b9200f66218631e61357e35.png

Kolla varifrån!

the fight is on! Jag är så nervös.. Värsta stämningen här. Känns som julafton..


Hiii Hihi offer!

3fe2083c8219e4e3f36213f87e963efa.png

Kolla varifrån!

Hiii Hihi offer!


bio med lill- syrran, klart man st

0-55686b2ea46027175663b79b9cd5b52d.png

Kolla varifrån!

bio med lill- syrran, klart man ställer upp! Ska se twilight, bara en massa små brudar här, har redan ont i huvudet av allt tjadder haha


mm lite godis så här på fredags ef

0e95dfd0b22584108d1c48a1a11ed7db.png

Kolla varifrån!

mm lite godis så här på fredags eftermiddagen, använder godis för att stilla andra begär har jag märkt haha..


Ibracadabra

haha va tungen att lägga upp den här låten...jag gillar ju Ibra (zlatans spanska nickname) som fan, men blev så ledsen när han köptes av barcelona, aja what ever jag har kommit över det så kan med gott samvete lägga upp den här låten...GO IBRA!!! gör inga mål på söndag dock! (om du spelar)...  


Countdown

på söndag smäller det! El clasico the biggest thing ever! (dramaqueen) okej okej the biggest thing för ett så stort real fan som moi!! vill (vågar) inte säga för mycket eller reta upp alla Barca fans där ute eftersom att jag senaste gången fick så mycket skit för mitt snack haha...så jag säger bara på söndag gäller det..let the best team win!




chai latte dieten a la kissie HAHA

-888e67354b92b082b03d9e931030f85.png

Kolla varifrån!

chai latte dieten a la kissie HAHA.. ska sudda bort min scones från andra bilden på paint sen :-p


efterlängtad frulle på espresso ho

0-321940d8e4923f5208d346a4bba957bd.png

Kolla varifrån!

efterlängtad frulle på espresso house i nya sollentuna centrum..the beast, Hungern tog över totalt!


Asså O-M-G låt mig va!!

Har inte mått så jävla bra senaste två dagarna, så jag har vart tvungen att ringa en massa samtal. Finns fan (nästan) inget värre än när man mår skit eller är stressad och måste ringa ett samtal och man placeras i kö..

oh well det är ändå normalt att man får stå i telefon kö i typ en kvart. ja normalt och ganska ok när jag bodde hemma. men att ringa från mobil å vänta så länge är FUCKING PAIN!!

men det här "systemet" har "utvecklats" och gjorts mer effektivit? nja jag blir iaf mer frustrerad än att sitta i vanlig tel. kö..

 man ringer och måste gör en massa jävla val..tryck 1 om..tryck 2 om.. tryck 3 om..tryck 4 om.. vill du höra alla alternativ igen? tryck 0.. sen börjar hela grejen igen på engelska..MEN ASSÅ KOM IGEEEEEN!!!..

när  jag äntligen hittat knappen som passar bäst till mitt ärende tvingas jag knappa in mitt person nr, telefon nr osv, känns som om det skulle gå mycket snabbare att bara få prata med en människa..

eller det värsta av dom alla!!!!

Man måste tala in ett medelande, FY FAN dom hör ju ändå aldrig vad man säger!!

Det värsta än när man ringer till SL-rese planeraren..

tala in vart du vill åka från:  - ehm T-centralen

sa du: Södertälje...

- nej T-centralen!!

sa du: Tensta

NEEEEEEJ T-CENTRALEEEEN!!

Jag vet inte varför men jag får alltid värsta skratt anfallet när jag ska tala in ett medelande..säger vad det gäller och vet aldrig hur jag ska avsluta, typ okej hej då, tack hej då, ha en bra dag, hörs sen, eller bara lägga på?

Änglabarn

jag fäller en tår...


HAHA fucking eskimå ute på powerwa

44dd09f028f88fe69070aee31edd6050.png

Kolla varifrån!

HAHA fucking eskimå ute på powerwalk..


Get ready to ruuuumble!!!

Yes Yes Yes!! soon Im off! dax för K-1 galan i Sthlm!





not so Happy today! Kommer till år

5ad740bfb62e9d0e351751f199a90d72.png

Kolla varifrån!

not so Happy today! Kommer till årstaberg och alla tåg är inställda och stannar inte i årsta! WTF!! Väntar på nästa tåg mot stan, går av på söder byter perrong och väntar på nästa tåg mot södertälje.. Jävlä process....


Dålig vana...

stod i duschen och insåg att jag har en dålig vana! står och ska tvätta mitt hår, jag sträckte mig efter schampo och inser att jag har väldigt många olika flaskor att välja mellan! jag har inte insett det innan men nu slog det mig som en blixt. Jag har svårt att använda hela flaskan innna jag köper nytt, så då samlar ja på mig en massa schampoo, balsam, inpackning, ja allt möjligt..

 

Hittils är det normalt men sen tittar jag ner i golvet och får panik! vet inte vilken jag ska använda, AAAH...

Hemskt!! alla flaksor är typ halv fulla..men jag har bestämt mig för att använda allt innan jag köper nytt!! mitt nyårs löfte!!

...blev ju inte bättre när jag steg ur duschen och skulle fortsätta min hår "process" med en massa halvfulla produkter..öppnade baddrums skåpet och insåg att jag verkligen har ett PROBLEM!!!


äntligen framme i flogsta hos elin

0-349213253a9dd88d319bc93c5848e66c.png

Kolla varifrån!

äntligen framme i flogsta hos elin :)


J's Blogg debut.. Skål!

064e71219a15793fa1c4ecaae8ac4a95.png

Kolla varifrån!

J's Blogg debut.. Skål!


äntligen on our way to uppsala! Pa

0-169e6138c3737ae4cb7198ab83798089.png

Kolla varifrån!

äntligen on our way to uppsala! Party people here we come. .


VEM VARE?? VEM VARE SOM KASTA???

BÄSTA REKLAMEN!! va tvungen att lägga upp den, chocolate rain!!


Asså kärringen framför mig i rullt

1ec6aec01b8916c08097717711e8e311.png

Kolla varifrån!

Asså kärringen framför mig i rulltrappan hade bästa pälsen! Har letat efter en sån. Super fin!


SPÄNNANDE!!!!



Känns lite halv läskig, men ska bli spännande att se :) 

fattar inte att jag har så svårt a

0-3eb4bafc9e07f7596a3d8fa75d02feca.png

Kolla varifrån!

fattar inte att jag har så svårt att sova nu för tiden, har legat här i en timme nu skit jobbigt! Men ändå Lite mysigt med jeff buckley - halleluja i lurarna :) god natt..


Yes så äntligen kom mitt paket! En

64a21a45e371a4d2bcff55899bc10caf.png

Kolla varifrån!

Yes så äntligen kom mitt paket! En månad kvar och jag har fortfarande inte nått mina dröm mått.. This body is not beach ready! Dax att ta till drastiska åtgärder!


New shit :)

Check it out!

http://www.ubetoo.com/conte/21956

Blåmärken

Aj eller ok gör inte speciellt ont..ser värre än vad det är..och nej jag har inte fått spö, har bara väldigt lätt att få blåmärken :P haha.. NO PAIN, NO GAME :)

Mitt knä:



 

Min armbågen:




åter igen på Blatte hyllan på ica,

53c24289afc74d05c9d93100029f3497.png

Kolla varifrån!

åter igen på Blatte hyllan på ica, får se vad som erbjuds idag :) känner mig smått patetisk då jag går runt med min vagn och låten all by my self spelas..


Öhh ?? God jul redan, ångest

644b20ab362e73d14032b7417433caac.png

Kolla varifrån!

Öhh ?? God jul redan, ångest


Dream on

De dagarna jag vaknar och kommer ihåg vad jag har drömt kan jag inte låta bli att skratta och tänka, fan vilken jävla fantasi jag har.

Så var fallet även idag, vaknade och tänkte tillbaks på allt jag drömt och började genast asgarva. jepp jag låg i sängen och asgarva. 

Det första jag kom ihåg va att en arg och farlig P.diddy jagade mig och skulle slå mig runt hela fridhemsplan ni vet vid rålis hela vägen runt kungsholmen. Det va sommar och jag va ute och sprang samtidigt som jag och mina vänner va hemma hos en annan kompis. Jag sprang alltså runt stan med en P.diddy efter mig som skulle slå ijäl mig (jag har ingen aning om varför). Iaf det här fortsatte ett tag tills jag och flera vänner va fast i ett rum med puffy..

sen det jag nog skrattade mest av var nästa dröm. Jag va med i Idol och hade värsta snygga outfiten och skulle upp på scen för att sjunga.. jag stod där precis bakom scenen och såg juryn och va skit nervös. Jag stod där och hörde hur låten började spelas och alla försökte putta ut mig på scenen, men jag hade panik för jag kunde inte komma ihåg texten.

Jag står där med mikrofonen i handen och är skit snygg men försöker komma på vilken låt det är jag ska sjunga!

Låten börjar om på nytt och jag får fram de första orden och hela publiken jublar, de hör vilken låt det är och alla ställer sig upp och klappar..jag står där och kan inte texten men förösker så gått det går, men det spelar ingen roll för publiken är helt på min sida. Folk till och med börjar gråta, inte för min röst nej nej utan för mitt låtval.

ok låten är slut och jag blir totalt dissad av juryn, dock finns det en ny jurymedlemm som sitter och gråter, han är den enda som upskattat min "talang".

Ja ni kanske förstår varför ajg asgarvar varje gång jag kommer ihåg mina drömmar, det här är inte ens allt, men resten kan jag inte gå in på det är FÖR konstiga grejer som kan uppfattas som stötande, och lite weird-o varning på mig...

Låten jag sjöng:


Fucking haters...

På väg hem från träningen träffade jag min kära vän och granne, (vi kan kalla honom Mr. T) vi ses alltid på t-banan, tvärbanan, skolan, ja överallt och vi är alltid båda på väg nånstans haha. Har kännt min vän i ca 4 år och jag gillar verligen att träffa honom för att han tycker att jag alltid är så glad. Han brukar säga: Alex det är alltid fett kul att se dig för du är alltid så glad och med värsta leendet, det smittar av sig..

Iaf, jag och min vän hamnar alltid i samma samtalsämne när vi ses nämligen musik, we are both big Collie Buddz -fans och disskuterar alltid nya låtar, bäsa låten etc..

Så jag har bestämt att det här är våran låt (han gick med på det), vi båda går med låten i lurarna och känner oss liite bara lite bättre än alla andra mohahah... Jag vet att han inte läser mig blogg för att: -jag läser inte bloggar är hans svar när jag ber honom läsa min... men iaf this is for me and you and all our fucking haters!


God morning! Bad hair day or what!

0-35f081c17493d1262121bc290222e955.png

Kolla varifrån!

God morning! Bad hair day or what! Haha..Tur att man kan gömma allt under mössan :)


Dagens chock..

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6059557.ab

old dash-lyrics

Man it takes a silly girl to lie about the dreams she has

Lord it takes a lonely one to wish that she had never dreamt at all

Oh look, now, there you go with hope again

Oh, you're so sure I'll be leaving in the end...

Remember the time..

Såg precis sista avsnittet av serien The wonder years, kommer ni ihåg? jag älskade serien när den gick på 1:an eller 2:an..Så va tvungen att ladda ner hela serien och jepp NOSTALGI BIG TIME!!!
Jag kommer ihåg hur jag tänkte när jag såg serien när jag va liten å undrarde hur det skulle ha vart att leva under 60-70 talet.. Jag va så avis på Winnies långa blanka hår..

 


Äntligen

Som jag har väntat på den här videon!  Makes me feel good! And I think its time for me to go back to the big city..


RSS 2.0