Mmm jag kunde inte vänta :(

img_0801 (MMS)

Mmm jag kunde inte vänta :(


Förberedelserna är igång!


Så där ja! nu har man börjat förbreda sig fysiskt inför resan :P  har dock fortfarande inga känslor av att det snart är dax..mina resekamrater verkar mycket mer taggade än jag, WFT!! de planerar photoshoots, outfits, mat, shopping osv medans jag sitter här och har ingen jävla aning om nått, vet inte vad jag ska ha med mig, vilken väska jagnska ha shit jag vet inte ens när vi åker hahaha..

..Men iaf igår satte jag igång med vissa förberedelser! färga håret gör jag idag måste se flashig ut, Blondiner har roligare? whatever.. beroende på resultatet lägger jag upp en före och efter bild...

now its time to go to work, got to make some money bitch!


Uppe tidigt för ett läkarbesök. Sitter ...

Uppe tidigt för ett läkarbesök. Sitter här i väntrummet och lyssnar på föräldrarnas samtal om barnen. En sak jag alltid undrat och det har jag märkt rätt ofta är varför barnföräldrar alltid går efter månader när de beskriver åldern på barnet. Okej det funkar i början men över ett år är det inte nödvändigt! Som nyss när en kvinna frågade en man hur gammal hans son va fick hon svaret 21 månader. What? Jag blev tvungen att tänka, och jag tänker fortfarande. Matte har aldrig vart min starka sida :p men iaf kan man bara inte säg ett år och X månader? Varför göra det komplicerat. Eller bara säga snart två år eller blir två år i november, så mycket lättare. Nästa gång någon frågar hur gammal jag är ska jag säga min ålder i månader Mohaha. Gäller. Bara att räkna ut skiten :)


Inspiration..

Shit this girl is hot!


Gott gott! Njuter av en god middag efter e...

img_0762 (MMS)

Gott gott! Njuter av en god middag efter en hemsk träning. Min PT miss J körde hårt med mig idag. Min rumpa känns redan öm haha


Lediga dagar i bilder...

Hade hela två dagar ledigt efter en intensiv arbetsvecka. Tog mig hem till Märsta för lite umgänge hos la familla och kära vänner som jag inte hade sett på typ år (veckor) :P  Så här kommer liiite bilder på hur jag spenderade dessa två dagar enjoy:



Världens största utomhusbad har öppnat i Märsta! jävligt fräscht måste jag erkänna! drog dit med the girls och hade en typ av picknick, Elin är verkligen ingen badkruka! HOPPA HOPPA!!!




Som back in the days :D





Trötta efter allt solande drog vi hem till miss K...Gullungen Savva liknar sin mamma på pricken, choklad lovers båda två! :)

Njuter man så gör man det iaf på rätt sätt...

img_0750 (MMS)

Njuter man så gör man det iaf på rätt sätt! Jag är inte bra på mycket men jag är fan bra på att njuta, tolka det hur ni vill :P mat och godsaker är min stora last här i livet buhu...


Put some panites on!

Här om dagen när jag var på väg till stadsbiblan hände något väldigt pinsamt jag måste berätta om..

jag gick där på gatan och kände mig väldigt fin, ni vet när man har en sån dag då man bara känner sig lite extra fin. Okej det va en sån dag och jag studsade fram på gatan, gick förbi donken och falaffel stället när jag plötsligt känner hur vinden når min rumpa. jag tittar snabbt ner och ser mina trosor, jag får panik! jag har precis pulled a Marylin manroe! min kjol flög upp mitt framför donken å alla som satt utanför falaffel. jag skämdes som fan, det pinsammaste var att jag bara skulle lämna en bok jävel på biblioteket och jag va tvungen att gå förbi allt folk som precis sett min rumpa å mina trosor..


Njurer av värmen äntligen!

img_0736 (MMS)

Njurer av värmen äntligen!


uppdatering!

ja ja jag vet jag vet! dålig uppdatering men vad ska man säga händer inte så mycket i mitt liv eller så kanske det gör precis det! inte tid att uppdatera you know ;)

nä då har väl jobbat en hel del å så va det ju de sista matcherna i VM som inte absolut, INTE fick missas!

okej så vad har då hänt sen sist? jo jag är kär! hörde ni det gott folk jag Alexandra har hittat en ny kärlek hahah, vet att ni kommer bli besvikna nu men jag är kär i Casillas :P  ni måste ha sett videon där han kysser sin tjej i direktsändning efter de vunnit VM OMG säger jag bara vilken man!



Drar till M-town imorogn, så kankse blir mer uppdatering därifrån! njut av livet party people!

RSS 2.0